Financieel vrij worden
Home » Vakantiehuisje kopen in Nederland aan zee » Beleggen in vastgoed + tips

Vakantiehuisje kopen in Nederland aan zee » Beleggen in vastgoed + tips

  • door
Vakantiehuisje kopen

Eigenlijk is er niets lekkerder dan heerlijk ontspannen zonnen op het strand en zwemmen in de zee in de warme zomermaanden, maar ook in de wat koudere maanden is het strand een ideale plek om er heerlijk uit te waaien. Met een vakantiehuisje aan zee kun je hier volop van genieten, en het is tevens een goede investering om jouw vakantiehuisje te verhuren en zo extra inkomsten te genereren.

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een tweede woning. En dat is niet zo gek, want een vakantiehuis is natuurlijk een juiste keuze voor je spaartegoed. Goede verhuuropbrengsten geeft de mogelijkheid om immers een voortreffelijk rendement te realiseren. Een vakantiehuis aan zee kopen is daardoor een mooie gelegenheid om zowel zelf te kunnen genieten, maar ook extra geld te verdienen. Zo sla je twee vliegen in een klap!

Gratis op vakantie gaan, terwijl je vermogen alleen maar doorgroeit

Nederland kent vele badplaatsen en waarom dan geen vakantiehuisje zoeken in de omgeving van de kust? Een vakantiehuisje aan zee is immers een van de meest geliefde en mooiste plekken in ons land. Wil je weten waar je een vakantiehuis aan zee kunt kopen?

Met een gering vermogen allicht al een vakantiehuis aan zee kopen of wil je eerst meer informatie inwinnen over de alleraardigste financieringsopties en daarna je beslissing nemen? Soms is het namelijk mogelijk met een klein budget al een huisje of chalet te kopen, waarbij de rente en aflossing worden voldaan uit de huuropbrengst.

Hieronder staan enkele vastgoed makelaars die gespecialiseerd zijn in de verkoop en verhuur van een vakantiewoning aan zee.

Roompot Projects

Als je op zoekt bent naar een vakantiehuis in Zeeland, is Roompot Projects een goede optie. Deze specialist in recreatief onroerend goed in deze provincie, heeft accommodaties verspreid over top locaties aan de Zeeuwse kust.

Wil je de beschikbare woningen bekijken of vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden? Ga dan naar: www.roompotprojects.nl/vakantiehuis-kopen/aan-zee. Op deze website kun je ook een gesprek aanvragen met een vastgoed specialist die je meer kan vertellen over onder andere fiscaliteit, financiering, notarieel en verhuur van vakantiehuizen.

Marktplaats

Marktplaats is een andere mogelijkheid om een breed aanbod van vakantiehuizen aan zee te vinden. Je kunt zelf je voorkeuren aangeven, waarna je een ruim assortiment vakantiehuizen voorgeschoteld krijgt. De advertenties die hier staan zijn van zowel particulieren als vastgoed makelaars.

Recreatiewoning.nl

Deze website is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen in Europa, maar ook in eigen land. Kies de provincie en het budget, en je krijgt direct een overzicht van de beschikbare vakantiehuizen met de prijs erbij en of de optie van verhuur mogelijk is of niet.

Vakantiemakelaar

Naar eigen zeggen is de Vakantiemakelaar.nl een van de grootste aanbieders van recreatiewoningen in Nederland, Frankrijk, Italië en Duitsland. Online zijn er veel vakantiehuizen te vinden met een groot keuzemenu, tevens is een persoonlijk adviesgesprek mogelijk en begeleiding in het verkoopproces.

Waarom een vakantiehuis kopen?

Een zeer interessante investering is het om een (tweede) vakantiehuis te kopen. Niet alleen de verhuuropbrengsten brengt geld in het laatje, maar jijzelf kan er ook van genieten tijdens zomerse vakanties. Maar op welke locatie ga je een vakantiehuis(je) kopen? Een vakantiehuis kopen in exotisch buitenland of toch gewoon lekker dichtbij in eigen land? Kies je voor een streek waar je nog nooit bent geweest of een veilige streek die je meer kent? Verschillende mogelijkheden, verschillende wensen. Voordelen en nadelen tegen elkaar afgezet.

Je wenst opgespaard geld te beleggen op een rendabele manier. De beurs is onzeker en de spaarrente op spaarrekeningen is om te huilen. Wat dan een goed idee kan zijn als vastgoedbelegging is het kopen van een vakantiehuis(je). Je kan alles met vastgoed, je kan het verhuren, je kan er zelf van genieten en je ziet de waarde stijgen. Een deel van je kosten kan je zo terugverdienen. En bij evt. verkoop maak je allicht wel een flinke winst. Als de beslissing is gevallen komt de vraag naar boven rijzen; waar kunnen we goed vakantiehuis(je) kopen?

Een vakantiehuis kopen in eigen land

Er zijn heel wat mooie plekjes te vinden in eigen land. Gebieden met mooie natuur zijn plekken aan de kust, bosrijke gebieden of het platteland. Voor mensen die in de stad wonen en er af en toe tussenuit willen is het ideaal. Na een drukke werkweek heerlijk ontstressen, mits het vakantiehuisje in de buurt staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *