Financieel vrij worden
Home » Snel geld lenen met je smartphone – iPhone, Samsung & Huawei (TIP)

Snel geld lenen met je smartphone – iPhone, Samsung & Huawei (TIP)

  • door
geld lenen smartphone

Zoek jij een extraatje of heb je snel geld nodig in 2019 of 2020? Heb jij een smartphone zoals een Apple iPhone, Samsung, Huawei, Android of een iPad & tablet en heb je extra geld nodig? Dat kan anno 2019 online snel worden geregeld.

Als je via een mobieltje of smartphone snel geld wilt lenen, ontvang je het geld vaak direct op je rekening. Het allervervelendste is toch wel geldgebrek, middels een GSM-krediet kun je dat probleem verhelpen als je geld nodig hebt en in acute geldnood zit. Bijvoorbeeld voor broodjes, kleding, boodschappen of schoenen.

Met een smartphone/mobiel direct online geld lenen. De allersnelste oplossing als je snel extra geld nodig hebt is m.b.v. je smartphone een minilening afsluiten. Email je gegevens en vrij vlot kan het bedrag op je rekening staan, binnen 10 minuten tot 48 uur zul je beschikken over 1500 euro. Het gemiddelde bedrag dat mensen aanvragen is 800 euro, genoeg geld voor jou om het met zulk SMS-krediet tot het einde van de maand uit te zingen. Bovendien is de website van Ferratum compleet vernieuwd en makkelijk eenvoudig online bereikbaar.

geld lenen smartphone

Snel 100 euro tot maximaal 1500 euro lenen met een smartphone

Via een SMS-krediet tot maximaal 1500 euro online lenen. Er staat zo binnen 48 uur 750 euro op je rekening als je de juiste keuze hebt gemaakt voor een leningaanvraag. Géén BKR of loonstrook nodig. Eveneens zal er ook niet worden gevraagd naar een telefooncontract of huurcontract. Superideaal voor mensen met een uitkering en een smartphone. Ook als je een negatieve BKR notering hebt kun je een snel krediet aanvragen zonder werkgeversverklaring of contact. Betaal wel alles altijd & netjes op tijd terug (looptijd 62 dagen):

  • Snel geld lenen bij Ferratum;
  • Saldodipje, snel krediet tot 1500 euro.
  • Kredietspotter; gratis kredietofferte tot 2500 euro.

Snel geld lenen met je smartphone of mobiel

Bij grote spoed een minikrediet en flitskrediet afsluiten zonder behandelingskosten

100 euro, 400 euro, 800 euro of 1200 euro zijn kleine bedragen om te lenen. En staat daarom ook aangemerkt als klein krediet. Andere benamingen zijn; minilening, flitskrediet & flitslening. Er worden geen behandelingskosten gehanteerd bij de aanvraag. Als het wordt goedgekeurd ontvang je op je smartphone of mobiel direct positief resultaat. Spoed geld is voor iedereen snel beschikbaar, van 10 minuten tot 24 uur.

Elke lening moet je terugbetalen

Een minilening is makkelijk af te lossen met een vast inkomen, ook als je een uitkering van het UWV ontvangt. Omdat je het geld snel op je rekening gestort krijgt, ligt de rente hoger dan normaal.

Handig een flitslening met smartphone of mobiel afsluiten?

Een minilening kent meer voordelen dan nadelen, de nadelen zijn dat je een relatief hoge rente betaalt. En er extra kosten komen kijken bij het gebruik van een externe garantsteller. Het grote voordeel van een minilening bij Ferratum of Saldodipje is dat je geen arbeidsverklaringen of papierwerk nodig hebt. Als je een accuut geldprobleem hebt is een flitskrediet handig om af te sluiten. Handig om even snel wat extra geld in je handen te hebben na het pinnen of het betalen van je rekeningen.

Wat kost een flitslening eigenlijk?

De vaste rentekosten van een flitslening zijn variabel, maar bedragen meestal rond de 13,99% van het leenbedrag. Het BKR zal niet worden getoetst. Men kan het BKR dus omzeilen als je een minilening aanvraagt. Aflossen gaat gemakkelijk via iDeal en kun je voldoen wanneer je het jouw uitkomt. Je betaalt geen extra deurwaarderskosten als je de minilening op tijd terug betaald.

Wie bieden zoal flitsleningen aan?

Voor nadere informatie over flitsleningen kun je de website van saldodipje of ferratum lezen. Op deze websites vind je rekentabellen voor de rente en de hoogte van het leenbedrag dat je kunt ontvangen. Je kunt eenvoudig je gegevens online intikken om te zien of je recht hebt op een lening en het geld komt direct beschikbaar. Vaakal binnen 10 minuten uitslag van het bedrijf. Redelijkerwijs, sneller online lenen kan echt niet.

Minilening afsluiten met BKR toetsing of voor studenten?

Jazeker, diegene die ook minilening kunnen aanvragen zijn mensen met een uitkering, studenten of werkzoekenden. Ook als je een uitkering via het UWV hebt, kun je toch eenvoudig een flitslening afsluiten. Zo heb je in ieder geval nog snel wat extra geld in handen. Een minilening sluit je af zonder papierwerk en zonder BKR toetsing. Mocht je een oude minilening hebben gehad dan moet je in het verleden geen betalingsachterstanden hebben gehad bij stichting BKR.

Slot online lenen met smartphone, sneller dan snel geld lenen

Als het aanvraagproces voor het minikrediet is goedgekeurd en zich geen barrière voordat, kun je al rap binnen 1 werkdag toegang tot je geld hebben. Deze vorm van geld lenen is zeer handig voor jong & oud. Pak je smartphone er bij, kies gemakkelijk je aanbieder, lees de voorwaarden goed door en je kunt de flitslening makkelijk online afsluiten. En zo kun je weer snel financieel ademhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *