Financieel vrij worden
Home » Minilening aanvragen zonder BKR en papieren – eenvoudig (TIP)

Minilening aanvragen zonder BKR en papieren – eenvoudig (TIP)

  • door
Minilening afsluiten zonder BKR

Heb jij direct geld nodig en ben jij op zoek naar de goedkoopste minilening? Je hoeft de spoedlening, minikrediet of flitslening niet meer te vergelijken. De beste en tevens de goedkoopste aanbieder van minileningen in 2020 is namelijk Ferratum. Compleet vernieuwde website met berekeningstool. Binnen 24 uur kun jij al geld op je rekening ontvangen, als je blut bent.

Het is schokkend eenvoudig om een klein bedrag met spoed te ontvangen, als je gewoon extra cash nodig hebt. Het minikrediet, flitslening of spoedlening is de snelste lening in 2020. Bereken de hoogte van je leenbedrag en je zo de minilening aanvragen met negatieve BKR registratie. Zelfs als je geen inkomen of salaris ontvangt kun je een minilening aanvragen.

Ook als je een uitkering ontvangt van het UWV kun jij een minilening afsluiten via het internet, SMS of Whatsapp. Zonder verborgen kosten kan iedereen aanspraak maken op dit snelkrediet, ook als je een negatieve BKR registratie hebt openstaan. Een lening moet je wel op tijd terugbetalen, anders ontvang je wel extra deurwaarderskosten.

goedkoopste minilening afsluiten

Vers geld ontvangen in de vorm van een minilening

Ben jij totaal vastgelopen in je financiën? Geen inkomen? Geen studiefinanciering? Je kunt dan een boost geld ontvangen als je een periode moet overbruggen. Als je bijvoorbeeld op korte termijn je huur moet betalen. Of als je schulden hebt. Er komen altijd verschillende soorten leningen bij, maar geld lenen gebeurde al in de oudheid. Het is heel gebruikelijk om het tegenwoordig online te doen.

Voordat je je geld op je rekening hebt staan, moet de aanvraag wel eerst worden goedgekeurd zonder dat daarbij allerlei vragen worden gesteld. Dat is nou een vorm van slim en goedkoop geld lenen. Als je spoed hebt en direct het geld wilt ontvangen is dat natuurlijk niet handig. Het moet vlot gebeuren.

Een koude pizza is immers ook minder lekker en dat is de schuld van de pizzakoerier als die veel te laat zou komen. Wellicht is het een kromme vergelijking, maar je wilt gewoon snel toegang krijgen tot je geld. Meestal kun je binnen 24 uur wel beschikken over je geld, zodat je het kunt gaan gebruiken.

Wat is een minikrediet, flitslening of spoedlening?

De spoedlening is bedacht om mensen snel van geld te voorzien. Een eenvoudige minilening zonder papierwerk, documenten of loonstrook. Met het voordeel dat je een klein bedrag ontvangt zonder moeilijke vragen en binnen 24 uur gestort. Op werkdagen kan het zelfs razendsnel gaan en ontvang je je geld binnen 10 minuten.

Online via internet, SMS of Whatsapp kun je een bedrag tot 400 euro aanvragen.  Bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening zijn de bedragen groter, maar dat heeft ook zijn nadelen. Het gaat om kleine bedragen van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro tot zelfs 1500 euro. Als je vast klant bent krijg je speciale privileges en kun je een hoger bedrage lenen. Echt een klein overbruggingskrediet dus.

De goedkoopste aanbieders van minileningen bekijken

Minileningen worden aangeboden door verschillende aanbieders, maar in dit artikel kijken we voornamelijk naar Ferratum. Zo heb je ook Saldodipje, maar die is niet geschikt voor iedereen. Zowel Ferratum als Saldodipje zijn 100% betrouwbaar en betalen altijd uit. Mits je geen vaste klant bent kun je ook minder veel lenen en zul je ook minder snel goede ervaringen opbouwen met het bedrijf. Je krijgt zeer ruim de tijd om alles terug te betalen in een looptijd van 30 – 62 dagen.

Hoeveel kost (rente) een minilening?

Afhankelijk van de opties die je selecteert zoals; externe garansteller, looptijd en leenbedrag is de minilening de goedkoopste in deze markt. Je betaald 13,99% rentekosten over de minilening. Dat lijkt veel, maar op een bedrag van €1000 is dat een peulenschil. Alleen als je de garantstelling laat regelen door een externe partij betaal je fors meer.

Je hebt wel als voordeel dat je geen administratiekosten of afhandelingskosten betaald. Exra kosten krijg je alleen bij een externe garantstelling en goedkoop is het dan niet meer. Het is alleen een goedkope minilening van 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro of hoger als je garantstelling zelf regelt.

Zonder toetsing bij het BKR een microlening

Via het internet, SMS of Whatsapp kun je een microlening aanvragen. Het voordeel van een microlening of minilening is dat je geen verklaringen of papieren nodig hebt, behalve je identiteitsbewijs. Vooral jongeren, werkzoekenden, studenten & ouderen maken gebruik van de minilening. Met je smartphone stuur je een SMS of Whatsapp naar het bedrijf en geef je het leenbedrag door. Vervolgens ontvang je een bericht terug met de voorwaarden. Eenmaal geaccepteerd en overeengekomen door beide partijen ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

eenvoudig snel microkrediet

Spoed minilening afsluiten met uitkering

Heb jij een uitkering en werkzoekend, maar toch (meer) geld nodig? Een minilening is handig als je je uitkering of inkomen wilt aanvullen, maar pas op voor financiële problemen. Je wilt niet onbedoeld in de schuldsanering terechtkomen, omdat je geen aflossingscapaciteit hebt. Vraag dan met spoed de minilening aan als je de volgende uitkering ontvangt:

1. WWB-uitkering
2. Wajong-uitkering
3. WIA-uitkering
4. WW-uitkering
5. IVA-uitkering
6. Uitzendkrachten

Moet jij noodgedwongen met minder geld omgaan? Of heb je een bewindvoerder voor je schulden? Kijk dan naar andere oplossingen en probeer hulp te zoeken. Soms kun je rekenen op hulp uit je familiekring, bij tegenslag of onverwachts ontslag. Met een minilening kom je hooguit twee maanden verder, maar een persoonlijke langdurige financiële crisis los je er niet mee op.

Sommige mensen hebben maar 50 euro per week te besteden voor hun boodschappen, omdat ze in de schuldsanering zitten en een uitkering ontvangen. Maar ook bijvoorbeeld, omdat ze arbeidsongeschikt zijn en niet kunnen werken. Een bewindvoerder heeft ook meer informatie over het aanvragen van een minilening.

Direct minilening regelen

Je doet er altijd goed aan om de mogelijkheden van lenen en flitskrediet op internet vooraf eens uit te zoeken. De flitslening is een echte uitkomst als je even wat extra geld nodig hebt. Geen gedoe, maar snel geld in handen.

ferratum minilening aanvragen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *