Financieel vrij worden
Home » Is geld lenen via Ferratum betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen?

Is geld lenen via Ferratum betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen?

  • door
Goedkope minilening Ferratum aanvragen

Een flitskrediet, microkrediet of flitslening ontvang je na goedgekeurde aanvraag direct binnen 10 minuten op je rekening. Makkelijker geld ontvangen kan niet. Nu Ferratum zich onlangs heeft vernieuwd, maken ze het voor mensen met een kleine portemonnee nog steeds mogelijk om in 2020 een klein bedrag te lenen. Eenvoudig met spoed geld lenen is het hoofddoel van het bedrijf.

Het minikrediet, flitslening of minilening is de snelste lening voor jong of oud. Ook snel en eenvoudig een klein bedrag lenen als je een negatieve BKR codering hebt staan. Via het internet of een sms sluit je de flitslening af. Met een SMS en zonder extra kosten hoef een negatieve BKR voor dit snelkrediet geen probleem te zijn. Extra kosten zullen zich alleen aandienen als je de lening niet op tijd terug betaalt, houd je dus aan de lage betalingstermijnen.

goedkoop en simpel klein bedrag lenen

Snel geld lenen is direct geld ontvangen

Er komen tegenwoordig nog allerlei soorten leningen bij, maar lenen is zo oud als de wereld. En gaat heel ver terug in de wereldgeschiedenis. Voordat je het geld op je rekening hebt staan, worden bij vele financiers vragen gesteld en zijn vormen van slim en goedkoop geld lenen beperkt. Niet echt handig is dat natuurlijk als je snel en direct geld nodig hebt en best veel spoed bij hebt.

Maar via Ferratum is het juist in een vingerknip geregeld. Een warme pizza die net gebakken is zal immers ook niet de volgende dag door een pizzakoerier koud worden afgeleverd. Het schiet ook niet op als je een weekendje weg op de planning hebt staan en dat je leningaanvraag maar blijft liggen tot weken/maanden later. Neen, snel wat extra geld tot je beschikking wille hebben.

Wat is een snelkrediet, flitskrediet of flitslening?

Een flitslening is bedacht om men sneller te voorzien van krediet. Een minikrediet afsluiten en snel geld ontvangen. Makkelijk en met spoed een snelkrediet afsluiten, met de eigenschappen van een moderne kleine lening. Binnen 5 of 10 minuten is echt razendsnel en dus snel toegang tot wat extra saldo.

Via SMS of internet afsluiten is gemakkelijk en modern. Van een doorlopend krediet of persoonlijke lening zijn de bedragen veel groter, de leningen van spoedlening zijn minder groot. Van een paar honderd euro tot maximaal vijftienhonderd euro ontvangen. Ter overbrugging van een korte tijd met echte bedragen. Niet hele dure uitgaven doen met een klein bedrag. Makkelijk terug te betalen als je maandelijkse cashflow aanwezig is in de vorm van uitkering of salaris.

flitskrediet afsluiten

Zijn er veel aanbieders van een minileningen in Nederland?

Er zijn verscheidende aanbieders van minileningen in Nederland. Het meest bekend zijn Ferratum en Saldodipje. Wie beter zoekt zal er meer vinden voor het afsluiten van een micokrediet. Het aanvraagproces kan nog sneller verlopen als er goede ervaringen zijn bewerkstelligd in het verleden bij zo’n dergelijk bedrijf. Binnen een termijn van 15, 21, 30 dagen of 45 dagen dien je het geleende bedrag weer terug te betalen.

Is geld lenen via Ferratum betrouwbaar?

Wegens een wisselende financiële noodsituatie heb je even wat extra geld nodig. Of als je plots in geldnood komt te zitten. Ferratum is zeker betrouwbaar, het is een professionele organisatie die vanuit Engeland opereert.

Ondanks dat de meeste beoordelingen voor Ferratum positief uitvallen met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3, ervaren er ook mensen problemen met het bedrijf. Maar die worden altijd opgelost, vaak is het ook zo dat men niet goed is ingelicht.

Zo is de garantiestelling van Ferratum duur. Om zich in te dekken tegen wanbetalers hanteert Ferratum een garantiestelling. Bij wanbetaling zal de garantsteller deels de kosten van terugbetaling en/of deurwaarder opvangen. Het slimst is om zelf een garantsteller aan te wijzen, dan heb je minder kosten dan de garantstelling via Global Guarantee.

Ferratum goede ervaringen

Ferratum telefoonnummer

Om contact op te nemen met Ferratum kun je gebruikmaken van een telefoonnumer, maar omdat ze in Engeland gevestigd zijn is het een engels nummer. Als er een Nederlands sprekend medewerker beschikbaar is dan zul je die spreken. Zo niet, dan is word het een Engelse medewerker. Omdat het een Engels bedrijf is met een Nederlandse tak. Ferratum is bereikbaar op het volgende nummer: 0044 – 15144 87324

Hoe hoog is de rente op een flitskrediet?

Je betaald geen administratiekosten of rente afhandelingskosten bij een flitstlening, wat een zeer kenmerkende eigenschap is en een voordeel heeft. Dat is compleet nieuw. Met de belangrijkste voorwaarde dat je op tijd terugbetaalt, is gratis snel geld lenen eenvoudig online te verrichten.

De prijzen van geld lenen zoals een minikrediet ligt hoger, met een gemiddelde rente van 13%. Omdat het geld ontvangen op deze manier zo populair is en je ook direct de nieuwste aanbiedingen en producten kan kopen. Ligt je betalingsmoraal hoog dan is 100, 200, 300, 400, 800 euro of zelfs 1500 euro goedkoop te lenen via Ferratum. Een snelle uitbetaling is gegarandeerd.

Minilening per sms op je rekening

Via internet of SMS kun je de minilening aanvragen. Omdat de doelgroep voornamelijk bestaat uit jongeren, kun je per SMS een online microkrediet aanvragen. De hoogte van het bedrag dat je wilt lenen geef je middels een SMS aan bij het bedrijf.

Vrij direct ontvang je een SMS terug met de opties. Waaronder je gegevens. Vul alles in, bevestig de de SMS en lees de voorwaarden goed door. En voordat je het weet staat het geld op je rekening, zodat je wat extra saldo kunt besteden. Mits alles akkoord is.

Slot

Goed de voorwaarden en mogelijkheden van een flitskrediet of minilening zoals bij Ferratum uitzoeken op het internet en de informatie van het bedrijf. Als je extra geld nodig hebt is de flitslening een echte uitkomst voor eenieder die dat zoekt. Snel geld in handen zonder al te veel gedoe, door te pinnen kun je verder of te bankieren.

Ferratum betrouwbaar snelkrediet

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *