Financieel vrij worden
Home » Binnen 10 minuten geld op je rekening zonder gedoe

Binnen 10 minuten geld op je rekening zonder gedoe

Binnen 10 minuten geld op je rekening zonder gedoe

Het geheim om binnen 10 minuten geld op je rekening te ontvangen zonder gedoe? Alles over een snelkrediet dat voor iedereen toegankelijk is. Het lenen van geld via een bank is meestal een vrij eenvoudig proces, maar veel mensen voelen zich nog steeds nerveus wanneer ze naar binnen gaan om een lening aan te vragen.

Via een pandhuis, bank of geldverstrekker direct een paar honderd euro ontvangen op je bankrekening in 2019. Direct geld opnemen nadat je een geldbedrag van 100 euro, 500 euro, 750 euro, 1500 euro gestort hebt gekregen via een flitslening. Als je kredietaanvraag dus is geaccepteerd zal dit eenvoudig op je geldrekening gestort worden. Binnen 10 minuten je geld op je rekening is geen probleem, een klein bedrag lenen en terugbetalen is hanteerbaar. Het staat direct op je rekening nadat je via sms of een online formulier je lening hebt aangevraagd.

Daarom is het online aanvragen van een lening sneller geregeld en kan het binnen 10 minuten op je rekening staan. Het is meestal gemakkelijker om een minilening bij de bank te krijgen in plaats van een grotere lening. Er zijn een paar verschillende soorten leningen die je via een kredietverstrekker kunt aanvragen, met verschillende voor- en nadelen, hoewel het aanvraagproces voor elk vergelijkbaar is.

Binnen 10 minuten geld op je rekening, hoe dan?

Neem contact op met je bank en vraag welke soorten leningen beschikbaar zijn. De meeste banken bieden een minilening of persoonlijk krediet aan en deze zijn het meest voorkomende type voor een kleine hoeveelheid geld. Veel banken bieden echter ook persoonlijke kredietlijnen aan, waarbij je vooraf bent goedgekeurd voor een bepaald bedrag dat vervolgens open blijft. Je kunt deze kredietlijn gebruiken als een soort creditcard, maar de rentetarieven zijn meestal lager met een kredietlijn. Op dezelfde manier kun je ook een kredietlijn voor thuisvermogens aanvragen als je je eigen huis bezit en dat geld dan gebruiken voor bruikleen.

Met een leningsaanvraag voor het type lening dat je hebt besloten te willen gebruiken kun je direct geld ontvangen. Zoals een snelkrediet. Deze kunnen online worden ingevuld, maar geldverstrekkers kunnen ook een papieren versie leveren als je liever met papier werkt. Dan moet je er wel op wachten totdat je het papierwerk thuis hebt ontvangen.

Eenvoudig een kleine lening afsluiten

Vul de aanvraag volledig in. Verwacht informatie te geven over je inkomen, werkgeschiedenis, kredietgeschiedenis, activa, openstaande schulden en reden voor de lening. De bank gebruikt deze informatie, plus je geschiedenis bij de bank en je kredietrapport, om een beslissing te nemen over je kredietwaardigheid.

Stuur de aanvraag terug naar de kredietverstrekker of bank, samen met de ondersteunende documentatie die wordt gevraagd. In de meeste gevallen zal de bank op zijn minst een bewijs van je inkomen willen, waaronder loonstrookjes en inkomstenbelastingaangiften. De bank kan ook een bewijs van je openstaande schulden aanvragen. Daarnaast kan de kredietverstrekker je vragen om informatie over uw bankrekeningen bij andere banken te verstrekken.

Onderteken het leningscontract als je bent goedgekeurd. Het goedkeuringsproces kan enkele dagen tot meerdere weken duren, afhankelijk van de bank en het aantal aanvragen dat wordt ontvangen. Nadat je bent goedgekeurd, ga je naar de bank en bekijkt je het leningscontract. Niet ondertekenen totdat je alle voorwaarden en bepalingen zoals rentebetalingen van de lening begrijpt.

is een spoedlening het reddingsmiddel voor extra geld?

Als je direct geld nodig hebt en niet over een paar jaar dan biedt een snelkrediet een uitkomst. Het is erg vervelend als je weer zonder geld komt te zitten als je het wel nodig hebt. Met een klein krediet kun je gelukkig weer even vooruit in de maand. Als je voor een pandhuis kiest krijg je ook direct een lening voor de goederen. Ook heel vlot.

Direct geld op je rekening ontvangen kan heel rap

Als je het allemaal hebt gelezen denk je dat het misschien niet zo makkelijk is om een klein krediet te krijgen. Maar het kan juist heel rap lopen. Via een online aanvraagformulier of een sms-krediet kun je een kleine lening afsluiten. Als je snel geld wilt ontvangen is het een kwestie van de juiste aanbieder vinden, afsluiten, op je bankrekening ontvangen, terugbetalen en klaar. Als je het in de avond wilt uitgeven tijdens het uitgaan kun je het ‘s ochtends aanvragen.

Kleine lening terugbetalen

Je moet er voor zorgen dat je de lening op tijd terugbetaald. Als je het bedrag van 500 euro niet of te laat betaald zijn er extra kosten aan verbonden en zal een deurwaarder ingeschakeld worden. Je hebt zo veel profijt van een extra geldinjectie als je gewoon op tijd betaald. Immers zit er niemand graag zonder geld op zijn of haar rekening.

In de voorwaarden kun je lezen wat het aflossingstermijn is voor een minilening. Per kredietdienstverlener kan dat weer verschillen. Meestal heb je rond de 30 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen. Bekijk je uitgavenpatroon goed en neem aan de hand daarvan je besluit. Aangezien vervroegd inlossen van je leningschuld ook mogelijk is, kun je het best voor een lange looptijd kiezen zodat je wat meer speling creëert qua aflossingstijd.

Hoe snel moet je het geld rembourseren?

Afhankelijk van de aanbieder kan het verschillen wanneer je de minilening moet terugbetalen. Voor aanbieders van flitslening zijn er een paar die je financieel op de been kunnen helpen:

  • Ferratum: binnen 15 of 30 dagen;
  • Saldodipje: binnen 15 of 62 dagen;
  • Saldodomper: maximale looptijd 30 dagen

Wat kost een directe spoedlening?

Een spoedoverboeking via een gewone bank kost meestal extra geld, zo kost een directe spoedlening die je binnen 10 minuten op je rekening ontvangt ook meer. Een flitskrediet die je binnen 24 uur op je rekening ontvangt kost niks extra. Een paar verschillende aanbieders bekijken en vergelijken is lonend en de moeite waard. Het kan meestal wel snel.

Ik heb snel extra geld nodig deze maand

Als je extra geld nodig hebt betekent dat ook dat je direct geld op je rekening wilt krijgen. Soms duurt het duurt het 1 dag, soms 10 of 30 minuten. Als je geen negatieve BKR registratie hebt, wordt het geld snel gestort. Het kost meer tijd als je een groter bedrag wilt lenen van 5000 euro, 15.000 euro tot zelfs 50.000 euro. Dan moet je gebruikmaken van andere kredietbemiddelaars. Zoals ABN-Amro, ING, SNS, Kredietspotter, A-Krediet, Nederlandskredietcollectief of Santander. Met een BKR-toetsing voor een flitskrediet zou een snelle lening niet reëel zijn. Voor snel extra geld helpen je mobiel, smartphone of internet zonder papierwerk het makkelijkst.

Tags:

2 reacties op “Binnen 10 minuten geld op je rekening zonder gedoe”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *