Financieel vrij worden
Home » Agency Masterclass Review & Ervaringen (BESTE KOOP)

Agency Masterclass Review & Ervaringen (BESTE KOOP)

 • door
Starten Agency Masterclass

Mitchell Weijerman (CEO Unstoppable) heeft goedkoop de Agency Masterclass 2.0 training op de markt gebracht. Ook zo nieuwsgierig naar deze videotraining? De training is compleet vernieuwd en verbeterd, toegevoegd met extra bonusmateriaal en lessen.

Met de Ads Agency Masterclass 2.0 leer je alles over Facebook & Instagram advertenties om voor jezelf of je bedrijf in te zetten. En daarmee veel cash geld te verdienen. Als je hier terecht bent gekomen dan is het uitsluitend handig om alles te weten over deze training van Team Unstoppable.

Voordat je met de videotraining begint is het wellicht handig om de ervaringen van andere deelnemers door te nemen. En zodoende een besluit te nemen of je de training gaat uitproberen.

Lees dus snel verder om alles te weten te komen over deze superhandige videotraining, waarmee jij je eigen inkomen gaat creëren!

Agency Masterclass Cursus

Inhoud

Agency Masterclass uitleg + betrouwbaarheid

Zo’n Agency Masterclass 2.0, wat is dat nou eigenlijk en is het laagdrempelig? Dat zal ik je eerst vertellen voordat je de ervaringen & resultaten leest van deze review.

Leer middels de videotraining Agency Masterclass 2.0 volledig locatie onafhankelijk te werken. Een laptop + internetverbinding is voldoende om een eigen Facebook Advertentie Agency op te zetten. En volledige vrijheid te creëren voor jezelf!

Zonder enige verstand van sociale media of technische kennis is deze cursus geschikt voor zowel jong & oud. Cursisten halen klanten binnen via sociale media om €1200+ te betalen aan jouw om de advertenties te regelen. Zo heb jij dus makkelijk je eigen inkomen.

De videocursus van de Agency Masterclass 2.0 is makkelijk te doorlopen in verschillende stappen. Het grote voordeel is dat je het zelfs mobiel kunt volgen;

– Op school/universiteit
– Tijdens het reizen
– In de sportschool
– In de trein
– Als je buiten bent
– Etc.

Als je toegang hebt tot de cursus volg je de training in het online ledengedeelte en verscheidende besloten Facebook groepen. Als je direct contact wilt hebben met de makers kun je de supportfunctie gebruiken

Ja! Reserveer mijn plek nu!

Is de Agency Masterclass van Team Unstoppable te vertrouwen?

De deskundigheid van Mitchell Weijerman is zo groot dat hij één van de beste Facebook experts van Nederland is. Samen met zijn team van Team Unstoppable heeft hij de tweede editie van de Agency Masterclass gemaakt.

Zijn studenten halen online de beste resultaten. Mitchell Weijerman is als CEO van Team Unstoppable lifestyle volledig legitiem. Betrouwbaarheid is zeer belangrijk in deze tak van sport.

Om goede Facebook advertenties te maken moet je de kennis gebruiken van een expert zoals Mitchel. Het bedrijf van Mitchell Weijerman & Jia Ruan staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Team Unstoppable verkoopt ook de Bol Masterclass & Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan, die gespecialiseerd is in e-commerce en het verkopen van producten op Bol.com. Er zijn alleen maar lovende ervaringen + de beste resultaten van studenten te lezen.

Agency Masterclass Betrouwbaar review

Team Unstoppable Lifestyle Missie

Dé wiskunde achter financiële vrijheid is dat je een investering doet in jezelf in de vorm van zelfstudie. Als je ook de Bol Masterclass kent, dan weet je dat de missie van Team Unstoppable is om zo veel mogelijk mensen van hun baan af te helpen.

Dat is die eigen e-commerce bedrijf cursus, die je vast wel eens voorbij hebt zien komen op Facebook, dankzij dus de advertenties van Mitchell 🙂

Het team bestaat voornamelijk uit online specialisten. Jia Ruan behandeld de BOL Masterclass en Mitchell de Agency Masterclass 2.0 en zo zal Virgil binnenkort ook met zijn eigen cursus komen. Een team waarin iedereen zijn eigen specialiteit en voorkeur heeft. Want e-commerce & facebook advertenties beheren zijn 2 verschillende soorten zaken.

Voor wie is de Agency Masterclass bedoeld?

Als je zonder startkapitaal een onderneming of social media marketingbureau wilt starten, dan is deze training geschikt voor jou! Voor iedereen die zakelijke Facebook Advertenties wil leren maken is deze videotraining geschikt. Hoe jij dus een winstgevende ‘Advertentie Agency’ gaat opzetten. Een serieus internet bedrijf die je kunt runnen via een laptop.

Studenten (variërend in de leeftijd van 16 tot 69 jaar) van de Agency Masterclass maken meestal gebruik van een laptop om te beginnen. Dit geeft dus wel aan dat het eigenlijk toegankelijk is voor alle leeftijden.

Wat verder opvalt is dat er ook veel Belgen interesse hebben in Agency Masterclass 2.0. De mensen die die cursus relatief snel onder de knie hebben en succes behalen zijn ook Belgen volgens Jia Ruan en Mitchel Weijerman. Zij ondernemen snelle actie.

Gratis Agency Masterclass 2.0 uitproberen + kortingslink!

Is de Agency Masterclass een Scam?

Nee, de cursus is geen bedriegerij. Als je eventueel de Agency Masterclass wilt kopen, dan hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. De online video cursus is geen scam. Team Unstoppable heeft een heel team beschikbaar voor alle vragen en opmerkingen. Je zal overal goed doorheen geleid worden. De cursus is zeer professioneel opgsteld en om überhaupt een eigen busisness te starten zit je niet te wachten op luchtfietserij of misleiding.

Start jouw eigen winstgevende Social Media Marketing Ageny!

Zodat je een leven vol vrijheid kan creëren!

Agency Masterclass ervaringen

1. Wanneer jij niet achter jouw dromen aangaat, zullen andere mensen dit voor jou doen.

Dit is een regel die iedereen met dromen wel bekend voorkomt. Denk maar eens goed na. Toen je vroeger bij een sportvereniging zat, was waarschijnlijk net als velen jouw droom om prof te worden in die sport. Je deed er alles aan om dit te bereiken en was bij elke training aanwezig.

Alleen toen kwam die verdoemde puberteit die roet in het eten heeft gegooid. Je begon te hangen met de verkeerde vrienden en kwam steeds minder vaak op de trainingen tevoorschijn.

Jouw teamgenoot heeft je vaak zat proberen te bellen maar je nam nooit op. Laat nou precies die teamgenoot een aantal maanden later worden gescout door een profclub en is nu jouw droom aan het naleven, sad story.

2. Wanneer je iets niet durft te vragen, zal het antwoord altijd nee blijven.

Deze is heel makkelijk te koppelen aan je eigen onderneming. Je hebt vast nog moeite met het closen van klanten en begint al bijna te zweten als je nadenkt over de komende strategie gesprekken. Je bent uiteindelijk zo bang, dat het stemmetje in je hoofd je probeert te verleiden het toch niet te doen.

Maar onthoud, dit stemmetje hoort niet bij jou. Het is simpel gezegd de duivel die je probeert vast te houden. Probeer hier van los te komen en ga tegen deze stem in.

3. Wanneer je geen stap vooruit zet zal je altijd op dezelfde plek blijven staan.

Ik neem aan dat de laatste voor zich spreekt. Het is natuurlijk logisch dat wanneer jij bezig bent met het starten van een business en geen stappen onderneemt. Je altijd zal blijven hangen op het punt waar je gestart bent.

Zo…

Dat waren de motivatietips… en dan nu verder naar de ervaringen en resultaten!

Gratis Agency Masterclass 2.0 uitproberen + kortingslink!

Mijn persoonlijke Agency Masterclass 2.0 review, ervaringen en mening!

Tijdens de introductie krijg je voornamelijk mededelingen over rijkdom & mindset. Om jouw kans op succes te maximaliseren zal het cursusplatform helemaal worden besproken. Alle modules zijn van cruciaal belang om te volgen, dus ook de introductievideo’s. Daarna volgt de volledige inhoud van deze kostbare cursus.

Het begin kan allemaal nog wat vaag zijn, maar de methodiek is steeds sneller duidelijk. Met de skills die ik via de training heb geleerd heb ik een tweede passieve inkomstenbron kunnen creëren. Voor nu nog niet heel hoog en nog zeker geen €10.000,- per maand, maar eerder €1600,- per maand met zo’n 5 klanten. Met meer toewijding hoop ik dat ik zal doorgroeien.

Inhoud & vormgeving

De Agency Masterclass 2.0 bestaat in totaal uit 7 modules + bonusmateriaal. Alle lessen is goed voor meer dan 30 uur videomateriaal. Elke week kun je een nieuwe module volgen.

Module 1: Mindset voor Succes; (Denken als Miljonair) + (Waarom Een Agency Starten) + (kennisquiz)

Module 2: Het Nieuwe Paradigma; (De Perfecte Klantenformule)

Module 3: Attract; (Pablo Picasso’s Geheim) + (Van Wildvreemde Naar Tevreden Klant)

Module 4: Capture; (De Giacomo Casanova Methode) + (De Machine In Elkaar Zetten)

Module 5: Transform; (Email Marketing Hacks) + (Train Jouw Klanten)

Module 6: Jouw Eerste Klant Binnenhalen; (Klanten Onboarding Process) + (Klanten Behouden)

Module 7: Schalen; (Million Dollar Business) + (Routine Voor Succes)

Certificaat van Deelname

Bonus: Groepscoaching + Live Coaching
 
Online geld verdienen cursus

Zo wordt je financieel vrij!

Dit zal jouw leven in één keer transformeren en zal een grote impact hebben op jouw toekomst. Het zal jou de skills geven om meer uit het leven te halen, om overal ter wereld geld te kunnen verdienen, om jouw familie te ondersteunen waar nodig én om te doen waar je echt gepassioneerd over bent.

Mitchell Weijerman is betrouwbaar en heeft al zijn eigen bedrijf opgebouwd in drie jaar tijd naar 6 miljoen euro en heeft hij laatst met zijn eigen agency €100.000 verdiend in slechts één maand tijd. Hierdoor heeft hij financiële vrijheid behaald en hij wil jou helpen om dat ook te behalen.

Financiële vrijheid wilt niet meer zeggen dan dat je genoeg inkomen hebt om je te voorzien in alles dat je nodig hebt om je gewenste lifestyle te kunnen leven. In zijn geval wil hij kunnen reizen, lekker kunnen eten, in een mooi appartement wonen, leuke kleren kunnen kopen en een beetje geld investeren.

Het geld dat hij hiervoor nodig heeft is opgeteld ongeveer €10.000,- per maand. Dankzij zijn agency verdient hij meer dan €10.000,- per maand. Mijn inkomen is hoger dan mijn freedom number. Een freedom number is het getal van alle kosten die jij maakt om jouw lifestyle te kunnen leven. Reken dat zelf maar eens voor je uit, kan voor iedereen hoger of lager uitvallen.

Deze cursus gaat al zijn lessen, technieken en methoden bevatten die hij de afgelopen 3 jaar met succes heeft uitgetest. Financiële vrijheid is niet lastig om te behalen. Het enige wat jij nodig hebt zijn skills die ervoor zorgen dat jij een hoog inkomen kunt verdienen.

Direct naar de kortingspagina!

makkelijk financiële vrijheid bereiken

In het volledige pakket zit het volgende inbegrepen:

 • Agency Masterclass™ 2.0 (Waarde €4997): De Agency Masterclass 2.0™ leert jou alles wat jij moet weten om jouw social media marketing agency op te zetten. Veel studenten hebben al volkomen financiële vrijheid behaald na het volgen van de cursus!
 • Wekelijkse Groepscoaching Calls (Waarde €1997): wekelijkse calls met Mitchell Weijerman en zijn team met experts, zodat je altijd je vragen kunt stellen en nooit vast hoeft te lopen.
 • Exclusieve Mastermind Community (Waarde €1997): krijg direct toegang tot een hechte community met Social Media Marketing ondernemers die jou pushen en supporten om succes te behalen.
 • Kant-en-klare scripts, templates en resources (Waarde €997): Hierdoor loop jij nooit meer vast, kun jij direct starten én volg je bewezen methodes die in het verleden voor tientallen duizenden euro’s succes hebben behaald.
 • Exclusieve sales call opnames (Waarde €1997): Kijk mee met opnames van Mitchell Weijerman waarin hij klanten closed voor €1000-€5000 euro per maand.
 • KvK en Ondernemerslokket checklist (Waarde €97): zodat jouw bedrijfsinschrijving vlekkeloos verloopt.
Dus…

De bal ligt helemaal bij jou en nu moet jij beslissen of je deze informatie voor €997,- euro wilt of voor €6.000,- euro in de toekomst.
 
En misschien dat je het niet eens meer in de toekomst kan krijgen…. waarschijnlijk zijn de deuren dan gesloten of de prijs is gigantisch gestegen.

Dit programma is bij uitstek de beste informatiebron die ooit heeft bestaan en de methoden zijn tot in perfectie uitgestippeld.

De update zit vol met kant en klare scripts, templates en checklists waardoor ik mijn agency in een recordtempo naar €100.000,- per maand heb opgeschaald.

Het programma bestaat uit 38 lessen en als je een les hebt voltooid, heb je voldoende tijd om je voor te bereiden op de volgende. Er is geen haast. Lessen kunnen je altijd terug bekijken. Mitchell neemt je helemaal mee door de gehele lesomgeving.

strategiegesprek

Gratis SMMA training

Met Social Media Marketing kan je veel geld verdienen. Allerlei bedrijven zijn opzoek naar nieuwe klanten en proberen via de social media kanalen nieuwe klanten te werven.

In deze cursus leer je alle specialistische kennis over dit onderwerp SMMA om in te zetten. Bedrijven die de online marketing van advertenties willen maken en de juiste doelgroepen willen selecteren, laten dit graag uitbesteden door kleinere bureaus of personen. Hier kom jij in het vizier, als jij graag wilt leren om klanten te werven en te behouden bij hun Facebook marketing, begin je met de cursus.

social media marketing agency

Verschillende bedrijven in verscheidende sectoren die Facebook advertenties willen inzetten zijn:
– Gemeenten
– Automotive
– Dieren & verzorging
– Fashion & Styling
– Handel, groothandel & detailhandel
– Media
– Recreatie
– Zakelijke dienstverlening
– Voeding & beweging

Studenten over de online video cursus (ervaringen)

Inmiddels hebben honderden mensen de training gevolgd en zijn begonnen met het opbouwen van hun eigen business! In de besloten Facebook groep van de Agency Masterclass vind je nog meer resultaten.

Larissa runt inmiddels een eigen agency van €150.000,- per maand. Zij heeft 50 betalende klanten die haar elk €3.000,- per maand betalen. Ongelofelijk. Bekijk het interview van haar!

Larissa video

Resultaten zijn het enige dat telt:

ervaringen online video cursus

De Agency Masterclass 2.0 prijs nader bekeken

Wat een geweldige cursus! Compleet vernieuwd ook nog. Ik heb nu een nieuw doel in mijn leven, een passie waar ik enthousiast over kan zijn. Dat enthousiasme is altijd bij mij gebleven en is tijdens het volgen van de cursus nooit meer weggegaan.

Deze heldere & duidelijke cursus is echt goud waard. Je leert helemaal op jezelf om een eigen (extra) inkomen op te bouwen. De cursus zit overzichtelijk en intelligent in elkaar. Opbouw en support zijn helemaal in orde. Het resultaat volgt als je alle stappen doorloopt en actie onderneemt.

De prijs van de Agency Masterclass is 997,- euro en dat is het helemaal waard. Nergens loop je frustraties tijdens de voortgang in de curus en m.b.v. de voortgangsmeter kun je je eigen tempo bepalen.

Op korte termijn bestaat er een kans dat de prijs van de cursus gaat verdubbelen of zelfs verdievoudigen. Bekijk de aanbieding van de cursus en maak er gebruik van zolang het nog mogelijk is. De cursus heeft al mijn voorspellingen waargebracht en alle slechte illusies weggenomen. Alleen mijn omzet moet ik nog overtreffen met goede resultaten.

Team Unstoppable leveren alleen maar topproducten en daar is de prijs ook naar. Maar als je binnen 8 weken (of eerder) de eerste resultaten gaat behalen dan spring je echt een gat in de lucht. Omdat de inkomsten wederkerend zijn blijft de cursus je maar geld opleveren.

Je zult er steeds handiger in worden, beter kunnen opschalen en omzet laten groeien.

Moet ik hier wel mijn geld in investeren? Is dit de beste cursus?

Als je een klein budget hebt, zou je de Agency Masterclass 2.0 in delen kunnen betalen, maar bij éénmalige ben je wel voordeliger uit. Dat is een optie. Als ik je een aantal investeringstips mag meegeven, de beste investering die je kunt doen. Is altijd een investering in jezelf. Vroeger was dit allemaal ondenkbaar.

De voordelen:

– Je hebt geen startkapitaal nodig
– Laag risico door garantie
– Uitstekende investering als opleiding
– Meer geld op je spaarrekening
– Succes gegarandeerd door coaching

Natuurlijk kun je ook geld investeren in cannabis, Lego, postzegels, drones, Pokemonkaarten, huurwoningen, munten, goud & zilver, whisky, horloges, zonnepanelen, aandelen of zelfs Bitcoin. Sommigen hiervan zijn wel goed, maar kunnen in waarde dalen of stijgen.

Deze Agency Masterclass™ 2.0 training blijft voor altijd van jou. Dus als je echt slim geld wilt investeren in 2020, dan zijn dat trainingen, cursussen, fundamentele kennis & opleiding. Zelfs wanneer je de Agency Masterclass cursus 2.0 hebt afgerond, ontvang je een officiële certificering. agency-masterclass-certificaat

Conclusie; de meest complete cursus met een nieuwe manier van denken! Een aantal antwoorden van Mitchell.

Mitchell, hoe kan ik hiermee duizenden euro’s per maand verdienen?

Bedrijven hebben klanten nodig om te kunnen bestaan. Wat als jij voor die bedrijven een extra omzet van €10.000,- realiseert, denk jij dan dat de bedrijfseigenaar daar €1000-€3000 voor over heeft? Jazeker! in de Agency Masterclass™ ga ik jou de exacte strategie leren die ik met succes toepas en die ervoor heeft gezorgd dat ik tientallen klanten voor mijn agency heb geworven. Kom er HIER achter hoe jij dit ook kunt behalen.

Ik heb toch startkapitaal nodig? Een agency is een ‘Cashflow Positief Businessmodel’.

Wat bedoel ik hiermee? Dit betekent dat jij pas geld uitgeeft op het moment dat jij geld hebt verdiend. Heb jij nog geen klanten? Dan hoef je ook nog helemaal geen kosten te maken. De enige investering is die in de Agency Masterclass™, vanaf dat moment ga je eerst geld verdienen voordat je eventuele kosten hoeft te maken.

Als je dit aan iedereen leert… dan is er voor mij geen plek toch?

Er zijn miljoenen bedrijven in Nederland die extra hulp kunnen gebruiken. Er is genoeg voor iedereen. Elk bedrijf zal altijd klanten nodig hebben om te kunnen bestaan en maandelijks komen daar tientallen bedrijven bij! Stel je eens voor hoe jij deze bedrijfseigenaren kunt helpen aan het genereren van meer omzet. Er is letterlijk een overvloed aan mogelijkheden voor agency owners zoals jij en ik.

Ik heb geen resultaten, waarom zou een bedrijf met mij willen samenwerken?

In de Agency Masterclass™ 2.0 ga ik jou stap voor stap mijn bewezen formule leren waarmee ik gegarandeerd resultaten binnenhaal voor mijn klanten. Jij hoeft je geen zorgen te maken over resultaten, zolang jij de stappen uitvoert die ik in de Agency Masterclass™ uitleg, behaal jij resultaten. Kijk hier als jij wilt weten hoe je gegarandeerd klanten binnenhaalt.

Gratis les om kennis te maken; “De Simpele Methode Voor Het Behalen Van Goede Resultaten”

14 dagen garantie geld-terug-garantie

Er is ontzettend goed nieuws over de cursus als je nog niet zeker weet of je aan de slag wilt. Unstoppable hanteert een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Een uitstekende garantieregeling.

Dat betekent dat je de Agency Masterclass 2.0 eigenlijk gewoon kosteloos mag uitproberen. Maar het betekent ook dat je niet meer dan 5 video’s gezien mag hebben, anders kun je toch stiekem aan de slag als toekomstig online marketing expert.

Als je nog vragen hebt over de cursus neem dan contact op met Team Unstoppable. Maar er kan geen twijfel over bestaan dat je heel veel plezier gaat beleven aan deze gave cursus!

Betalen – Betaalmethoden | Wat gebeurt er als ik betaal?

Koop de Agency Masterclass met een actietarief en korting. Je kunt de cursus afrekenen via het PayPro betalingsscherm. Daarna zul je alle inloggevens ontvangen in de mail. Met een vergunning van de Nederlandsche Bank is PayPro een betrouwbare Nederlandse dienstverlener die alle betaling veilig verricht.

Er is een heleboel informatie voorbijgekomen tijdens deze review. Maar kijk vooral naar de WINST die jij kunt genereren. Hier wordt ook echt het kaf van het koren gescheiden, omdat Team Unstoppable zich echt richt op mensen die gemotiveerd zijn! Kijk niet naar de kosten, maar de opbrengsten die het jou gaat opleveren. De INVESTERING zul je altijd terugverdienen.

14 dagen geld terug garantie

Goedkoop de Agency Masterclass 2.0 kopen (+kortingslink!)

De Agency Masterclass 2.0 is de beste investering & keuze die je kunt maken als je er van droomt om je eigen bedrijf te beginnen. Dankzij het lezen van deze review met ervaringen zul je enthousiast genoeg moeten zijn om te starten met de videotraining. Je zou vandaag of later in de week direct kunnen starten!

Het is eerst een investering in jezelf die je moet doen, voordat je het veel geld gaat opleveren. Het is een hele vaardigheid om op de juiste manier Facebook Advertenties te maken voor klanten. Een handigheid die je de rest van je leven bij zal blijven als je de cursus koopt.

Toegankelijk voor iedereen die er maar van droomt om op zijn eigen manier geld te verdienen. Studenten, gezinnen & ondernemers zijn allemaal welkom.

Via onderstaande knop koop je direct de cursus Agency Masterclass 2.0. En mede dankzij de niet-goed-geld-terug garantie kun je je geld terugvragen als je de cursus hebt uitgeprobeerd.

Bekijk actuele prijs + beschikbaarheid!

Agency Masterclass 2.0 - Mitchell Weijerman

€997,- (+korting)
9.3

VERDIENKANSEN

9.5/10

TRAINGSSTIJL

8.5/10

INHOUD

9.0/10

BETROUWBAARHEID

10.0/10

Pros

 • Duidelijke opbouw
 • Zeer professionele video's
 • Trainer heeft véél ervaring
 • Theoretische uitleg
 • Eenvoudig toepasbaar

Cons

 • Veel doorzettingsvermogen nodig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *